Van Kootwijk naar Assel

De Koninklijke loop start in Kootwijk bij restaurant Het Hilletje. Dit is al een eeuwenoude pleisterplaats, waar reizigers op doorreis langskwamen. Vanuit hier lopen we via een landweg langs weilanden en door bossen naar Halte Assel. Hier kunnen we even rusten en ontmoeten we de deelnemers van de 10 kilometerloop.

Van Assel naar Hoog Soeren

Samen lopen we verder over de Asselsche heide en het bos naar Hoog Soeren. Dit gedeelte van de route is aardig heuvelachtig. Bij Hoog Soeren kunnen we weer even rusten en gaan dan samen verder met de mensen de 6 km lopen.


Van Hoog Soeren naar Berg en Bos

Van Hoog Soeren lopen we naar Berg en Bos. We zijn nu in Apeldoorn. Ook dit gedeelte van de route is wat heuvelachtig. We lopen door het bos. Bij Berg en Bos kunnen we nog even rusten voor we aan het laatste gedeelte van de Koninklijke loop beginnen. Hier sluiten de lopers aan die het laatste gedeelte van de route meelopen.


Samen lopen we dan naar Paleis het Loo en de Naald. Hier beginnen we aan het laatste stukje, de inhuldiging is in de Grote Kerk waar we de loop feestelijk gaan afsluiten.

Schrijf je nu in!

GOOGLE MAPS