Over ons

De Koninklijke Loop word georganiseerd door een groep mensen die allemaal met 's Heeren Loo Ermelo verbonden zijn en elkaar daar ook hebben ontmoet. 

van links naar rechts: Jeffrey l Salih l Peter l Fenny l

Michel kon helaas niet bij de fotoshoot aanwezig zijn. 

Wij zijn

Wie ons helpen

Missie & Visie

foto by: Beeldpakker

Michel en Peter wonen in een woongroep op 's Heeren Loo Ermelo. Zij helpen mee in de organisatie van de loop. Jeffrey heeft geholpen met het maken van de filmpjes en de site. Hij is ook werkzaam als begeleider op 's Heeren Loo Ermelo. Fenny werkt op 's Heeren Loo en helpt met de organisatie als vrijwilliger. Salih is ook een collega van Fenny en Jeffrey. Hij is samen met Michel en Peter verantwoordelijk voor de algemene organisatie. Met dit team organiseren we de loop als een leuke activiteit waarmee we geld ophalen voor het goede doel. 

Natuurlijk helpen daarnaast nog heel veel vrijwilligers mee om dit event tot een succes te maken. Naast de vrijwilligers hebben we ook hulp gekregen van verschillende organisaties en bedrijven. Het is mooi om te zien dat mensen het een heel leuk inititatief vinden en graag een steentje willen bijdragen door het te willen sponsoren.


Bij voorbaat heel erg bedankt allemaal!

Iets voor een ander doen, geeft een goed gevoel. Ook dat is een ervaring waar iedereen recht op heeft, of je nu een beperking hebt of niet. Want elk mens kan altijd meer dan hij of zij denkt voor een ander betekenen. Dat geldt ook voor mensen met een beperking. Samen op een sportieve manier bijdragen aan een goed doel is daarom de mooie missie van onze Koninklijke Loop. Door gezamelijk te wandelen van Kootwijk naar Paleis het Loo willen we geld inzamelen voor mensen die dat nodig hebben. En zo maken we met elkaar de wereld een stukje beter. Letterlijlk stap voor stap.